Potpisan sporazum DEMOS i SDSS :: Semberija INFO ::

 

Potpisan sporazum DEMOS i SDSS


Sporazum između Stranke demokratske Srpske Semberija (SDSS)-Mićo Mićić i Demokratskog saveza (DEMOS), o podršci kandidaturi Miće Mićića za gradonačelnika Bijeljine na predstojećim lokalnim izborima, potpisan je danas, 4. juna, u prostorijama SDSS.



Predsjednik  GO DEMOS-a Milan Dakić istakao je da će se saradnja  ove dvije partije, zasnovati na korektnom odnosu.

- Čestitam aktuelnom, ali i budućem gradonačelniku Mići Mićiću na kandidaturi, a članovi GO DEMOS-a će svojom podrškom i radom, doprinijeti pobjedi, kao i realizaciji planiranih projekata”, rekao je Dakić.

Predsjednik SDSS Mićo Mićić, zahvalio se na podršci i dodao da će DEMOS i SDSS raditi u interesu građana, što će građani i prepoznati na predstojećim lokalnim izborima.

- Nismo novi na političkoj sceni, samo imamo nova politička imena i cilj da nastavimo sa realizacijom projekata koji su u interesu naših građana i našeg grada. Upravo to je i koncept pravljenja široke koalicije, jer mi želimo dalji napredak  Bijeljine, kao i Republike Srpske”, rekao je Mićić.

Mićić je najavio da će uskoro biti održana sjednica Skupštine Grada Bijeljina, a tad će se izvršiti izbor novog zamjenika gradonačelnika, kao  i predsjednika Skupštine, što će dovesti i do promjene skupštinske većine.

Semberija info - O. Stjepanović
Foto - B. Milošević