NOVO NA KANALU DAŠNICA: SLATKE KOKICE SA TRI UKUSA


Ovih dana u Bijeljini se, zahvaljujući jednom mladom bračnom paru, pojavilo nešto novo - slatke kokice sa tri ukusa, sa ukusom jagode, čokolade i karamela.

Slaviša Ilić, apsolvent programiranja i projektovanja i njegova supruga Vanja, profesor engleskog jezika i književnosti, oboje nezaposleni, odlučili su da pokrenu svoj ,,mali biznis'' kako bi zaradili za život. Inače, Ilići imaju i dvoje djece, šestogodišnju kćerku i dvogodišnjeg sinčića, i primorani su da se za život bore kako znaju i umiju.
 

-Počeli smo sa prodajom kokica i slatkiša, ovdje na kanalu, u dvorištu roditeljske kuće. Kako je u ovom dijelu obala kanala u velikoj mjeri uređena, svakim danom je i sve više šetača, odraslih, a i djece. Pažnju im privlači naš štand, jer su djeci kokice omiljene, još kada im kažemo da imamo i slatki program, oduševe se, a i većina roditelja želi da proba naš novi proizvod. Recept sam dobio sasvim slučajno, putem interneta, iz Engleske i tako su se po prvi put u Bijeljini pojavile slatke kokice'', pojašnjava Slaviša za portal ,,Semberija info''.
Kaže da već ima i onih koji iz centra grada dolaze na šetalište kraj kanala Dašnica, u Ulicu Sime Milutinovića, samo da probaju ovu novu poslasticu.

-Već su me neki i pitali zašto ne dođemo i u centar grada, jer im se naša ponuda i ukusi jako dopadaju'', dodaje Slaviša Ilić.

Pored slatkih kokica, u lokalu ,,Ko ko kokice'' Ilići imaju i slani program - slani, blagi i ljuti miks, te kokice sa kikirikijem i piletinom. Treba naglasiti da su im i cijene sasvim pristojne.
 

 Poželimo ovim mladim, divnim ljudima da uspiju u svom ,,biznisu'', a vi, dok šetate, vozite vicikl, trotinet ili rolere, zastanite kod Ilića, izaberite kokice po vašem ukusu ili neki drugi slatkiš i uživajte na ,,našoj maloj rivi''.

Semberija info (V.Z.)