POVODOM SVETSKOG DANA ZDRAVLjA, GRADONAČELNIK BIJELjINE MIĆO MIĆIĆ JE UPUTIO ČESTITKU MEDICINSKIM RADNICIMA: :: Semberija INFO ::

 

POVODOM SVETSKOG DANA ZDRAVLjA, GRADONAČELNIK BIJELjINE MIĆO MIĆIĆ JE UPUTIO ČESTITKU MEDICINSKIM RADNICIMA:


Poštovani sugrađani - ljekari, medicinske sestre, tehničari i svi koji radite u zdravstvenom sistemu...

Vanredne okolnosti, poput trenutne epidemije su prilika da se uvjerimo koliki je značaj medicinskih radnika za cijelu zajednicu, ali i da shvatimo kolika je opasnost kojoj se izlažu da bi zaštitili stanovništvo od bolesti.

U situaciji kada opasni virus ugrožava društvo, svako od nas, po prirodi stvari, prvo misli na svoje bližnje i na sebe, a vi ste na prvoj liniji odbrane i brinete o zdravlju svih ljudi, pa tek onda o svom i zdravlju svoje porodice.

Na 7. april, koji se obilježava kao Dan zdravlja, zahvaljujemo vam na svemu što radite i želimo da budete uspješni ne samo u borbi protiv virusa korona, nego i protiv svih bolesti.

Sve građane Grada Bijeljina još jednom molimo da cijene požrtvovanost, ali i da imaju razumijevanja za teškoće sa kojim se susreću medicinski radnici. Neka ovo bude još jedno podsjećanje da postupamo po uputstvima koja oni daju za ponašanje u epidemiji. Na taj način najbolje pomažemo i sebi da ostanemo zdravi, kao i ljekarima da se lakše izbore sa ovom opasnošću. 

Semberija će pobijediti i u ovoj borbi, a do tada budimo odgovorni – ostanimo kod kuće!