ATAŠE AUSTRIJSKE AMBASADE U BIH POSJETIO BIJELjINSKU BOLNICU: OVO JE TEK PRVI KORAK BUDUĆE SARADNjE :: Semberija INFO ::

 

ATAŠE AUSTRIJSKE AMBASADE U BIH POSJETIO BIJELjINSKU BOLNICU: OVO JE TEK PRVI KORAK BUDUĆE SARADNjE


Ataše za rad i socijalna pitanja u Ambasadi Austrije u Bosni i Hercegovini Oliver Hiler, posjetio je 19. februara, JZU “Sveti vračevi” i u razgovoru sa rukovodstvom ove zdravstvene ustanove, istakao da je ova posjeta tek prvi korak u budućoj saradnji sa bijeljinskom bolnicom.



Vršilac dužnosti direktora JZU “Sveti vračevi” dr Milica Lovrić, izrazila je zadovoljstvo posjetom i intresovanjem predstavnika Ambasade Austrije u BiH za rad bolnice u Bijeljini. Dr Lovrić je upoznala atašea Hilera sa planovima rukovodstva ove zdravstvene ustanove, istakavši da je cilj poboljšanje kvaliteta i proširenja palete usluga građanima. Na sastanku je razgovarano i o mogućnosti razmjene znanja kroz edukacije ljekara, specijalista iz različitih oblasti. 

- Postoji mogućnost dolaska vaših ljekara kod nas na edukacije iz različitih oblasti. Takođe, edukacija se može obaviti i vezano za organizaciju rada i menadžmenta“, rekao je Hiler tokom razgovora sa rukovodstvom JZU “Sveti vračevi”.

Semberija INFO - O. Stjepanović