SASTANAK SA BIJELjINSKIM PRIVREDNICIMA :: Semberija INFO ::

 

SASTANAK SA BIJELjINSKIM PRIVREDNICIMA


Predstavnici Gradske uprave održali su sastanak sa privrednicima Bijeljine, a ono što je okarakterisalo sastanak, svakako je zajednički cilj da Grad Bijeljina postane lider u RS, BiH i šire, po kvalitetnim idejama i konkretnim rezultatima na planu poslovanja. Učesnici sastanka su se usaglasili da im je cilj da mladi ljudi ostaju na ovim prostorima, da se pronalaze načini u izgradnji uslova za otvaranje novih radnih mjesta. Da je za uspješan biznis potrebna kvalitetna infrastruktura, istakao je direktor preduzeća „PASS“ iz Ljeskovca Rado Maletić.



-Izgradnja auto-puta biće od izuzetnog značaja za sveukupni razvoj našeg grada i svi sa zadovoljstvom očekujemo realizaciju ovog projekta“, rekao je Maletić. Gradonačelnik Mićo Mićić zahvalio se učesnicima sastanka, a bilo ih je 55 iz svih oblasti privrede.

-Ovo je jedan u nizu sastanaka, a podsjetiću da imamo i Privredni savjet čije su određene inicijative u prethodnom periodu već realizovane. Zahvaljujući međusobnom razumijevanju, analizirali smo dosad urađeno, zatim brojne projekte koji se realizuju i koji su u planu da realizujemo. Cilj nam je da zaista budemo grad budućnosti, da naši mladi ostaju na ovim prostorima i da imaju siguran posao“, rekao je Mićić. Prema njegovim riječima, Gradska upreava čini i činiće sve da, u okviru nadležnosti, ali i u kontinuiranoj saradnji sa privrednicima, poboljšaju i unaprijede poslovanje za stvaranje novih radnih mjesta.

portal Semberija info