JOVIĆ: BIJELjINSKO KLIZALIŠTE JE CENTAR ZABAVE TOKOM ZIME :: Semberija INFO ::

 

JOVIĆ: BIJELjINSKO KLIZALIŠTE JE CENTAR ZABAVE TOKOM ZIME


Klizalište na Trgu kralja Petra Prvog Karađorđevića je već tri sedmice omiljeno mjesto okupljanja, druženja, zabave i smijeha za sve generacije i uzraste, raspoložene da stanu na led u klizaljkama.

Može se reći da je ujedno, od otvaranja ovogodišnje klizališne sezone, 15. januara 2020. godine,  ovo klizalište i jedno od najposjećenijih mjesta u našem gradu.

Klizalište je trećeg februara posjetio zamjenik gradonačelnika Predrag Jović koji je izrazio zadovoljstvo da je klizalište tokom zime centar zabave u Bijeljini.

- Gradska uprava se potrudila da i ove godine na glavnom gradskom trgu napravi ugođaj. Klizalište je ove godine u Bijeljinu došlo tek polovinom januara, a razlog tome je što su na ovom trgu za praznike organizovani koncerti. Prostor za otvaranje klizališta na Trgu kralja Petra Prvog Karađorđevića dali smo banjalučkoj firmi. Jako smo zadovoljni posjetom, a da je posjeta dobra potvrdio nam je i vlasnik klizališta, kaže Predrag Jović.

Prema njegovim riječima, klizalište ostaje otvoreno do kraja februara, a ono što nije pogodno je temperatura vazduha koja je neuobičajeno visoka za ovo doba godine. Zbog takvih vremenskih prilika, da bi se održao led, povećana je potrošnja električne energije.

- Sa vlasnikom klizališta smo dogovorili da će u tom slučaju Gradska uprava pomoći, jer nam je bitno da su naši građani zadovoljni, kaže Jović koji najavljuje da će od sljedeće zime Bijeljinci dobiti i klizalište u Gradskom parku.

Semberija INFO - M. Rešidović