PREDSJEDNIK NSRS NEDELjKO ČUBRILOVIĆ U BIJELjINI :: Semberija INFO ::

 

PREDSJEDNIK NSRS NEDELjKO ČUBRILOVIĆ U BIJELjINI


Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović razgovarao je sa gradonačelnikom Mićom Mićićem o projektima  koji su značajni za Bijeljinu, a sastanku su prisustvovali poslanici DEMOS-a i SDS-a. 

-Razgovarali smo o petnaestak velikih projekata koji se moraju raditi uz pomoć Vlade RS i NS RS, ali na regionalnom nivou, a pri tom mislim na izgradnju auto puta koji će se realizovati sa Republikom Srbijom. Izgradnja auto puta ne samo da će stvoriti mogućnost da se grade novi putevi i smatram da će to biti i put u bolju budućnost. Razgovarali smo i projektu gasifikacije koji bi trebao ubrzo da se riješi, a to će nam između ostalog doprinijeti i kvalitetnijoj životnoj sredini. Mnogo je projekata koji se realizuju (autobuska stanica, studentski dom, sportska hala, vodovod …), mnoge i planiramo realizovati, a sve to iziskuje saradnju svih nivoa vlasti”, rekao je Mićić nakon sastanka izrazivši zahvalnost na posjeti.

Predsjednik NSRS Nedeljko Čubrilović uz zahvalnost na gostoprimstvu, okarakterisao je Mićića kao čovjeka koji ima viziju daljeg razvoja grada.



-Raduje me činjenica da se ovdje razmišlja i dugoročno, a ima i načina i prijedloga kako da sve realizujemo sinergijom republičke vlasti i vlašću lokalne zajednice. Vjerujem da će brojni projekti koji se već realizuju i koji su u planu, da će biti realizovani već u ovoj godini, a gradonačelnik Mićić će imati podršku za sve značajne projekte. Bijeljina je grad sa više hiljada studenata i stvaraćemo i dalje uslove za njihovo kvalitetno obrazovanje”, rekao je Čubrilović.

Sastanak je okarekterisan kvalitetnim i konstruktivnim, a prema najavi Mićića i Čubrilovića, saradnja će biti intenzivirana kako bi se realizovalo sve ono što je u interesu svih građana.

Semberija INFO - O. Stjepanović
Foto - B. Milošević