DOM ZDRAVLjA BIJELjINA: USPJEŠNA 2019. GODINA :: Semberija INFO ::

 

DOM ZDRAVLjA BIJELjINA: USPJEŠNA 2019. GODINA


Kao i svake godine, Dom zdravlja Bijeljina organizovao je novogodišnji prijem za poslovne partnere i medijske kuće koje su pratile rad ove ustanove u protekloj godini.

Direktor bijeljinskog Doma zdravlja dr Duško Milovanović rekao je da je 2019. godina bila veoma uspješna za ovu zdravstvenu ustanovu. 

-Sa zadovoljstvom mogu da konstatujem da je Dom zdravlja sve planirane aktivnosti za ovu godinu uspješno realizovao. Odgovorili smo, prije svega, zahtjevima i potrebama korisnika naših usluga. Pored toga, Dom zdravlja je realizovao i određene projekte ili su pak u završnoj fazi realizacije, a posebno želim istaći izgradnju lifta u sklopu centralnog objekta. Smatram da je to nešto što je  neophodno i da će značajno doprinijeti poboljšanju kvaliteta naših usluga, jer će olakšati pristup teže pokretnim licima onim službama koje se nalaze na prvom i drugom spratu naše ustanove.
Zatim, istakao bih i uspješnu realizaciju nabavke dva nova sanitetska vozila čime smo osvježili vozni park Službe hitne pomoći , jer je očigledno da naša Služba hitne pomoći ima jako puno posla i da se oprema ovih vozila jako brzo amortizuje i mi moramo biti spremni uvijek na nova ulaganja, izjavio je dr Milovanović koji je napomenuo i da su u sklopu centralnog objekta završili izgradnju protivpožarnih stepenica, koje do sada nisu imali. 



Da će Dom zdravlja i u narednom periodu nastaviti da radi na poboljšanju zdravstvenih usluga potvrdio je i zamjenik direktora Doma zdravlja Bijeljina dr Igor Novaković. 

-Kada se osvrnemo na 2019. godinu zaista imamo čime da se ponosimo. Obnovili smo opremu za Službu radiologije, uspostavili rad Centralne sterilizacije, obnovili vozni park Službe hitne pomoći, a i lift, na koji smo dugo čekali,  uskoro će biti ugrađen. Pored toga, što bih posebno naglasio, srećni smo na očuvanju finansijske stabilnosti Doma zdravlja, rekao je Novaković dodavši da  će nastaviti da rade na poboljšanju kvaliteta usluga, te da smatra da to građani prepoznaju. 

Na novogodišnjem prijemu rukovodstvo Doma zdravlja podsjetilo je i na dobru saradnju Doma zdravlja sa medijskim kućama, brojnim poslovnim partnerima, kao i sa Gradskom upravom grada Bijeljine, a svim građanima čestitali su, u ime svih zaposlenih, predstojeće praznike.

Semberija INFO - Tekst i foto - M. Rešidović