DEMOS: ZAHVALNOST ZA IZVJEŠTAVANjE :: Semberija INFO ::

 

DEMOS: ZAHVALNOST ZA IZVJEŠTAVANjE


Tradicionalno, kao prethodnih godina većina  političkih partija koje djeluju na prostoru Semberije organizuju praznične prijeme za predstavnike medija. Prijemi su, obično, u stranačkim prostorijama i to je prilika da se, stranački čelnici na neki način, zahvale predstavnicima medija koji su pratili njihov rad tokom godine koja je na izmaku.

Stranački lideri na tim prijemima iskoriste priliku da sumiraju i svoje rezulatate i da otkriju dio planova za narednu godinu.

Gradski odbor Demokratskog saveza - Demos organizovao je novogodišnje druženje sa novinarima. Na ovaj način stranka je ujedno obilježila i godinu dana postojanja i rada.

Predsjednik Gradskog odbora Demokratskog saveza Bijeljina  Milan Dakić izjavio je da je ponosan na sve što je Demos uradio za proteklih godinu dana.

- Sada je jasno da je tada bilo neophodno krenuti u novo političko djelovanje, da ono treba da se nastavi u drugoj političkoj partiji, u Demosu, koji je za godinu dana postojanja završio jako dobar posao. Inače, ljudi koji predstavljaju Demokratski savez su dugo godina u politici, predstavljali su i predstavljaju svoje mjesne zajednice, interese svojih sugrađana i Republiku Srpsku'', izjavio je Milan Dakić na novogodišnjem prijemu za novinare.

Kada je riječ o politici i političkom životu iz Demosa poručuju članovima, simpatizerima i prijateljima da će ova stranka, kao i do sada, ostati dosljedna svojim obećanjima.

-Demos će i ubuduće zastupati svoje građane, lokalnu zajednicu i Republiku Srpsku, rekao je Dakić, te zahvalio novinarima na korektnom izvještavanju u proteklom periodu.

Predstavnike medijskih kuća na koktel, povodom novogodišnjih i božićnih praznika, su pozvali i čelnici bijeljinskog Saveza nezavisnih socijaldemokrata. Oni su za predstavnike ,,sedme sile'' koktel pripremili u Hotelu ,,Drina'', a ne u stranačkim prostorijama. U pozivu su napisali da ,,naša dosadašnja saradnja kreira viziju naše budućnosti'' i zahvalili predstavnicima medija što svojim angažmanom doprinose boljem informisanju građana Semberije.

Praznični prijem za predstavnike medija u svojim prostorijama organizovali su i čelnici Uspješne Srpske. Zasigurno, ovim prijemima nisu završeni ovogodišnji prijemi za predstavnike ,,sedme sile’’ koje organizuju stranke koje egzistiraju na prostoru Semberiju.

portal Semberija info