NOVOGODIŠNjI BAZAR NA ZELENOJ PIJACI :: Semberija INFO ::

 

NOVOGODIŠNjI BAZAR NA ZELENOJ PIJACI


Na Zelenoj pijaci po prvi put je organizovan Novogodišnji bazar na kom je učešće uzelo oko 30 izlagača. Na štandovima su uglavnom izloženi novogodišnji i božićni ukrasi koji će doprinijeti da domovi Bijeljinaca izgledaju što ljepše za predstojeće praznike.
 
Na štandovima su Izložene razne rukotvorine među kojima su u ove dane zime najtraženije vunene čarape, za slatkoljupce tu su domaći kolači, te mliječni proizvodi kao i med i proizvodi od meda.
 
-Ovo nije samo širenje praznične atmosfere, nego i podrška našim sugrađanima koji imaju šta da ponude,  prilika da razgovaraju, razmijene mišljenja i ideje, te da plasiraju svoje proizvode, rekao je rukovodilac službe za organizaciju pijačnih usluga Danijel Perić.
 

Posebno lijepu atmosferu stvorili su učenici prvog razreda Osnovne škole ,,Sveti Sava“ koji su došli na Zelenu pijacu i kićenjem novogodišnje jelke ukrasima koje su sami izradili, ozvaničili početak Novogodišnjeg bazara.
 
Nakon kićenja jelke prošetali su između tezgi i razgovarali sa zakupcima, kao i sa zaposlenima na Zelenoj pijaci koji su ih u restoranu ,,Komunalca“ poslužili toplim napicima.
 
Zelena pijaca se u centru grada nalazi već 71 godinu i nadaleko je poznata po bogatoj ponudi.
-U posljednje vrijeme imamo sve veći broj ljudi koji ovdje dolaze u potrazi za kvalitetnim domaćim proivodima. I pored velike ponude supermarketa uspjeli smo da zadržimo naše zakupce, ali i veliki broj sugrađana koji zbog kvaliteta i svježine robe  dolaze na Zelenu pijacu, pogotovo oni koji imaju malu djecu, kaže Danijel Perić.       

portal Semberija info