Uskoro ograda oko parka u naselju Ledinci :: Semberija INFO ::

 

Uskoro ograda oko parka u naselju Ledinci


U Parku prijateljstva Bijeljina-Langenhagen za desetak dana će biti izgrađena ograda prema Ulici Srpske dobrovoljačke garde, čime će biti poboljšana bezbjednost djece u ovoj oazi dječije radosti i igre.
Radove su počeli prije dva dana, a danas je park posjetio gradonačelnik Mićo Mićić i predstavnici Gradske uprave Grada Bijeljina.



​- Odreagovali smo na inicijativu mještana i započeli izgradnju ograde koja će zaštiti prvenstveno djecu. Takođe, postavićemo i stubiće na obodu parka prema Ulici Svete Mijovića, kako bi onemogućili da neodgovorni građani ulaze automobilima u park - najavio je Mićić.
Vrijednost radova izgradnje ograde dužine 75 metara je 17.000 konvertibilnih maraka.
- Ovaj prostor uređen je prije sedam-osam godina i od tada smo postavili rekvizite za dječiju igru i staze, a donacijom rekvizita za dječiju igru, u uređenje parka uključio se i „Mikrofin“. Izgradnjom ograde i postavljanjem nekoliko stubova javne rasvjete zaokružićemo uređenje ovog parka. Cilj nam je da zaštitimo djecu koja tokom igre mogu da istrče na ulicu, a sada će tu biti ograda koja će ih zaštititi - naveo je načelnik gradskog Odjeljenja za stambeno-komunalne poslove  i zaštitu životne sredine Tomica Stojanović.