Deda Mraz donio paketiće djeci u vrtiću u Novoj Janji :: Semberija INFO ::

 

Deda Mraz donio paketiće djeci u vrtiću u Novoj Janji


Djeca i vaspitači iz odjeljenja Vrtića „Čika Jova Zmaj“ u Novom naselju Janja pred Novu godinu tradicionalno organizuju priredbu za roditelje i malo veće drugare iz naselja. Kao i prethodnih godina, na priredbi je bio i gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić koji je, zajedno sa Deda Mrazom, mališanima podijelio novogodišnje paketiće.

Zahvaljujući se na maštovitoj priredbi koja su djeca izvela na srpskom, a djelimično i na engleskom jeziku, gradonačelnik Mićić je podsjetio da godinama dolazi na prednovogodišnje druženje u ovaj vrtić.

- Pravo je zadovoljstvo vidjeti ovoliko razigrane djece, koja su se uz pomoć vaspitača potrudila da spreme recitacije i plesne tačke. Neka im je srećna nova godina i želimo im da odrastaju u zdravoj sredini – poručio je gradonačelnik Mićić.



​Odjeljenje „Čika Jove Zmaja“ u Novom naselju Janja pohađa više od pedeset mališana u dvije uzrasne grupe, a direktor Vrtića ističe da je važno što u ovom velikom naselju radi vaspitno-obrazovna ustanova za najmlađe.

- Djeca koja pohađaju vrtić lakše razvijaju svoje intelektualne, fizičke i društvene vještine, a priredbe poput ove su odlična prilika da pokažu šta su sve naučila krog igru i druženje – ocijenio je Vujanović.

Grad Bijeljina