JEDAN UDES U BIJELjINI, DRUGI U JANjI :: Semberija INFO ::

 

JEDAN UDES U BIJELjINI, DRUGI U JANjI


Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Bijeljina u protekla 24 časa evidentirana su dva krivična djela  i pet saobraćajnih nezgoda, od čega su dvije sa posljedicama po lica.
 
U Bijeljini u Ulici Raje Banjičića, 12. Decembra, oko 18 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda sa tjelesnim povredama. Naime, putnički automobil  ,,pežo'' sletio je sa kolovoza i udario u drvo.  Vozilom je upravljalo lice V.L. Povrijeđenom je ukazana medicinska pomoć u Bijeljini, nakon čega je, zbog težine zadobijenih povreda, upućen u Beograd  na dalje liječenje.

U Janji u raskrsnici ulica Hamdije Ćemerlića i Vlagija, takođe, 12. decembra oko 22 časa, dogodila se saobraćajna nezgoda sa tjelesnim povredama. U nezgodi su učestvovali ,,VW transporter'' kojim je upravljalo lice A.V.  i ,,golf 2''  kojim je upravljalo lice Lj.S. i koji je tom prilikom zadobio povrede o čijem se stepenu ljekari nisu izjasnili i koji je zadržan na liječenju, dok je suvozač u vozilu - maloljetno lice zadobilo lakše tjelesne povrede. Policijski službenici izvršili su uviđaj'', potvrđeno je iz Policijske uprave Bijeljina.