AGENCIJA ZA SAVJETOVANjE PRAVDA: NA USLUZI GRAĐANIMA :: Semberija INFO ::

 

AGENCIJA ZA SAVJETOVANjE PRAVDA: NA USLUZI GRAĐANIMA


U Bijeljini je nedavno registrovana Agencija za savjetovanje „Pravda“, koja se bavi registracijom, osnivanjem i promjenama kod pravnih lica i preduzetnika, radnim odnosima, od zasnivanja do prestanka radnog odnosa, posredovanjem u kupovini nekretnina, ali i drugim korisnim uslugama.
 
Vlasnica ove Agencije, Ljiljana Nedeljković ističe:
„ Agencija „Pravda“ bavi se i provjerom, kompletiranjem i podnošenjem neophodne dokumentacije za osnivanje, promjene za registraciju privrednih gazdinstava kod APIF-a i ostvarivanje prava na podsticaje. Bavimo se i registracijom promjene vlasništva na zemlji i objektima na osnovu ostavinskog postupk, ugovora o poklonu i drugim uslugama kod nadležnih geodetskih organa. Naš cilj je da lokalno stanovništvo zadovolji svoje potrebe u vezi sa administrativnim postupcima pred nadležnim organima, gdje nije potrebno angažovati advokata, a gdje je nužno obaviti određeni posao uz stručnu pomoć diplomiranog pravnika.
 
Ciljna grupa su osobe starosti od 40 do 70 godina, bez obzira na pol, a koji su vodioci, odnosno nosioci poljoprivrednih gazdinstava, preduzetnici, vlasnici nekretnina, nasljednici i sva druga lica koja imaju bilo koju vrstu postupka pred određenim organom“, ističe Ljiljana Nedeljković, naglašavajući da imaoci poljoprivrednih gazdinstava imaju svake godine potrebu za navođenjem tačne parcele, površine, vrste usjeva i drugih podataka u APIF-u, te da zavisno od toga i ostvaruju ili ne ostvaruju pravo na podsticaje.Zbog toga su im neophodna stručna uputstva o popunjavanju obrazaca i pribavljanju neophodne dokumentacije.
 
Agencija za savjetovanje „Pravda“ nalazi se u Ulici kneza Miloša 8A (preko puta hotela „Drina“).

Telefon za kontakt je 065 477 055
Mejl: [email protected]

portal Semberija info