MLADI SDS BIJELjINA IZABRALI GRADSKI ODBOR: Slijedi izbor predsjednika mladih :: Semberija INFO ::

 

MLADI SDS BIJELjINA IZABRALI GRADSKI ODBOR: Slijedi izbor predsjednika mladih


Na sinoć održanoj izbornoj Skupštini Gradskog odbora Aktiva Mladih Srpske demokratske stranke Bijeljina, na kojoj je učestvovao 201 delegat, izabran je novi Gradski odbor stranačkog podmlatka SDS koji čini 64 člana.



- Omladinci su na Skupštini su izabrali novi Gradski odbor Aktiva Mladih Srpske demokratske stranke čiji prvi posao će biti izbor novog predsjednika Aktiva. Pred novim predsjednikom, ali i novim Gradskim odborom će biti odgovorne dužnosti, imajući u vidu da nam sljedeće godine predstoje lokalni izbori na kojima mladi tradicionalno odrade ogroman dio stranačkih obaveza’’, izjavio je nakon Skupštine trenutni predsjednik Aktiva Mladih SDS Bijeljina Vladimir Ljubojević.

Na Skupštini se obratio i predsjednik Gradskog odbora SDS Bijeljina Mićo Mićić, koji je poručio mladima SDS da je ključ političkog uspjeha poštovanje sebe, ali i poštovanje drugih, uključujući i političke protivnike.



- Poštujući Republiku Srpsku, za koju su mnogi poginuli, ali i poštujući sve druge, možemo očekivati da nam bude bolje. Taj princip je presudan za bolji život u svakoj zemlji, a pogotovo u složenoj državi kakva je BiH. Svađa nikom ne donosi dobro i zato treba poštovati i političke protivnike, jer je stabilnost ključ napretka svake zajednice, bilo lokalne, bilo šire zajednice’’, zaključio je Mićić, dodajući da SDS od vremena stvaranja Republike Srpske do danas vodi odgovornu politiku čiji osnovni princip je saradnja i da tako treba da ostane i ubuduće.