VEČE ELEKTRO MUZIKE I HUMANITARNI KONCERT: MUZIKA ZA NIKOLU :: Semberija INFO ::

 

VEČE ELEKTRO MUZIKE I HUMANITARNI KONCERT: MUZIKA ZA NIKOLU


Nakon koncerta Elektro muzike, Dušan Sekulić će sa svojim bendom 29. avgusta izvesti humanitarni koncert "Accordion fantasy 2" kako bi se prikupila neophodna sredstva za liječenje našeg ugrađanina Nikole Grabovičkića. 
 
Koncert će biti održan na krovu Centra za kulturu u BIjeljini sa početkom u 20 časova i 30 minuta.
 Broj karata je ograničen, a cijena ulaznice je 10 KM.
 
Nova muzička destinacija je na vidiku, a u najavi je i jedan potpuno drugačiji doživljaj umjetničkog ciklusa Dušana Sekulića.

U festivalskom duhu ljetnih noći, najpopularnija žanrovska inovacija današnjice zvana "elektro" zauzima svoju poziciju na otvorenom prostoru krova bijeljinskog Centra za kulturu.

Ne propustite ovaj izuzetan susret „elektro harmonike" Dušana Sekulića i DJ-a na otvorenom 29. augusta. Muzika koja pokreće mase, svojim beat-om baca u trans i na različitim frekvencijama spaja ljude, koji bezgranično uživaju u njoj i njenim zvučnim slikama. 
 
Žanrovski obim ove muziike predstavljen je uz house/ trance/ techno/ blackbeat/ synth pop u kojem prednjače bogate tehničke mogućnsti i karakteristike.
Učestvujemo u mijenjanju paradigme da elektronska muzika isključivo pripada DJ-u i uz posebne scenske efekte vas vodimo u futuristički doživljaj iste, u pravom ljetnom festivalskom ambijentu. 
 
Projektom „Upoznaj muziku" virtuoz na harmonici Dušan Sekulić dovodi najveće svjetske kompozitore na prag svog zavičaja i otvara vrata publici za izuteno muzičko putovanje kroz raznovrsne muzičke žanrove kulurne muzike (Tango, Jazz, Classic, Electro, Spanish, Russian, French, Folk, Movie, World Music Hits), pri tom ne izostavljajući i znanje, kojim će svoju publiku edukativno obogatiti i približiti je jednom drugačijem doživljaju kvalitetne muzike. "Laganim koracima vratićemo se korijenima najznačajnijih muzičkih kreacija, zajedno učiti i inspirisati, te probuditi ljubav prema kvalitetu muzike kroz izvore njenog samog nastanka", najavljuju organizatori događaja. 
 
Podsjećamo, na inicijativu člana pratećeg sastava Branislava Rajkovića, nakon koncerta Elektro muzike, Dušan Sekulić će sa svojim bendom izvesti humanitarni koncert "Accordion fantasy 2" kako bi se prikupila neophodna sredstva za liječenje našeg ugrađanina Nikole Grabovičkića.