GRADSKA UPRAVA:NAGRADE ZA NAJLjEPŠE OKIĆENE KUĆE I OKUĆNICE, BALKONE I IZLOGE :: Semberija INFO ::

 

GRADSKA UPRAVA:NAGRADE ZA NAJLjEPŠE OKIĆENE KUĆE I OKUĆNICE, BALKONE I IZLOGE


Gradska uprava, nagradila je iznosom od 1.000 KM najbolje okićenu kuću tokom novogodišnjih praznika u Bijeljini, a pripala je Željku Zekiću iz naselja Ćipirovine. Na sajtu Gradske uprave je navedeno da je druga nagrada i 500 KM pripalo Đuri Blagojeviću iz Donje Mahale u naselju Suvo Polje, a treća nagrada i 300 KM Petru Maksimoviću u Novom naselju Janja.



Za najbolje okićen balkon nagrađeni su Branka Đurović u naselju Intergaj, Zorica Jovanović u Ulici Gavrila Principa i Sanja Trifković u Geteovoj ulici. Nagrade za najbolje okićen izlog poslovnog prostora pripale su radnjama "Cvjetni kutak Smilje" i "Vučko". Nagrada "Izbor gradonačelnika" od 1.000 KM dodijeljena je Dušku Vićanoviću iz naselja Suvo Polje. Nagrade od 300 KM pripale su i ostalim prijavljenim na javni poziv za najbolje okićene kuće, Dragici Novaković u Kovačićima, Dušici Perić u Puškinovoj ulici i Vesni Bradarić Dujković u naselju Trnjaci.



Gradska uprava je prvi put ove godine organizovala konkurs za najljepše okićenu kuću i okućnicu, najljepše okićen balkon i najljepši novogodišnji izlog. Gradonačelnik Ljubiša Petrović je još jednom čestitao svima, a posebno  njegovim izabranicima - porodici Vićanović iz Suvog Polja, koji su, po njegovom mišljenju, bili najljepše okićeni, jer kako je rekao, “najsjajniji ukras njihove kuće je četvoro preslatke dječice”.


Grad Bijeljina