AGENDA 2030 - BIJELjINA - GRAD BUDUĆNOSTI :: Semberija INFO ::

 

AGENDA 2030 - BIJELjINA - GRAD BUDUĆNOSTI


Gradonačelnik Mićo Mićić, predstavio je dugoročno opredjeljenje grada za podršku ciljevima održivog razvoja iz Agende 2030, ističući da je Bijeljina opredijeljena da radi na održivom razvoju.

-Nastavljamo da radimo u partnerstvu sa svim nivoima vlasti, institucijama, privatnim i civilnim sektorom, akademskom zajednicom i građanima, u skladu sa strateškim dokumentima, potrebama i zahjevima građana“, rekao je Mićić. On je naglasio da, „rukovođeni činjenicom da su mnogobrojni realizovani i planirani projekti usmjereni na poboljšanje uslova života i rada stanovnika Bijeljine, pozivaju sve aktere na zajedničko djelovanje i angažman, kako bi zajedno ostvarili strateško opredijeljenje“.

-Uvjereni smo da integrisanim pristupom i u sinergiji, možemo postići konkretne rezultate koji će Bijeljinu učiniti poželjnim mjestom za život. Nastupamo pod sloganom “Bijeljina-grad budućnosti“ i stavljanjem interesa građana u prvi plan, transparentnim i konkretnim djelovanjem, želimo ostvariti zajednicu koja će biti tolerantna, inkluzivna i trajno opredijeljena da zadovoljava potrebe građana, kako bi našu budućnost- mlade ljude, pokušali zadržati“, poručio je gradonačelnik Mićić.