PLESAO KAO MAJKL DžEKSON :: Semberija INFO ::

 

PLESAO KAO MAJKL DžEKSON


Majkl Džekson jedan je od najpopularnijih i najuspješnijih umjetnika našeg vremena.  Prodao je više od 400 miliona albuma širom svijeta, dobio 13 Grammyja, 26 American Music Awards i u velikoj mjeri uticao na umjetnike tokom i poslije svog vremena.
 
Na ovog genija, koji je kao plesni izvođač bio nenadmašan, izgledom, te izvođenjem pjesme ,,Bilie Jean“,  podsjetio nas je sugrađanin Refik Mundžić Šloser.
 
Mnogobrojnu publiku oduševio je nastupom na platou ispred Centra za kulturu, a u okviru manifestacije ,,Otvorena scena“.
 
Pojavio se obučen kao ,,kralj popa“, sa crnim šeširom na glavi, prepoznatljivom frizurom, bijelim rukavicama, bijelim čarapama i blještavom srebrnom jaknom i rukavicama. Odjeću je šio sam- Refik Mundžić Šloser po struci je krojač.  
 
Na sceni je pokazao zavidno plesno umijeće, a voditelj večeri istakao je da je ovaj naš sugrađanin u sedmoj deceniji života, te da već duži period života bijeljinsku adresu, šest mjeseci u godini, zamijeni adresom u Maroku.  

-Želja mi je bila da zabavim sugrađane, drage moje Bijeljince, i pridonesem poboljšanju raspoloženja u ovo prekrasno ljetnje veče, rekao je Šloser.