MAUZEROVI VETERANI PROTIV KONCERTA JELENE KARLEUŠE  U BIJELjINI!  :: Semberija INFO ::

 

MAUZEROVI VETERANI PROTIV KONCERTA JELENE KARLEUŠE  U BIJELjINI! 


Foto: Damir Dervišagić
Jelena Karleuša trebalo bi da nastupa u Republici Srpskoj 8. avgusta, ali postoje oni koji se bune zbog toga i poručuju joj da je nepoželjna.
 
Naime, čim se pročulo da će mala od velikog skandala gostovati u Bijeljini, udruženje veterana Garda panteri zahteva da se spreči njen koncert jer je više puta "podržavala muslimansku stranu". Takođe, ovo udruženje ima primedbu i zbog toga što je Karleuša "oličenje nemorala".

- Tražimo da se koncert Jelene Karleuše otkaže, to je uvreda za sve nas časne borce, stvaraoce Republike Srpske, imajući u vidu antisrpske stavove JK, koja je nebrojeno puta uvredila srpske žrtve i RS, a istovremeno podržavala muslimansku stranu. Mi smo dobili značajnu podršku udruženja, pojedinaca, velikog broja građana i nećemo odustati dok koncert ne odgodimo - stoji u saopštenju Garde pantera, a zatim su se osvrnuli na samu pevačicu i njenu karijeru:
 
- Jelena Karleuša je oličenje nemorala, kiča i samim tim njen koncert nije ni po jednom osnovu društveno koristan - navode u udruženju.
 
Na njihovoj Fejsbuk stranici, gde su, između ostalog, objavili svoj zahtev, nizali su se komentari da folkerka nije dobrodošla, a bilo je i onih koji su postavili uslov.

Kako bismo čuli šta o ovome misli Jelena Karleuša, pozvali smo njenog producenta i PR menadžera Zorana Birtaševića, ali do zaključenja broja nismo dobili odgovor. Pevačica se oglasila na Instagramu:

- Kao velika slavna Srpkinja, ovozemaljka i vanzemaljka bez verskog obeležja, mogu samo da poručim mom narodu i mojim fanovima da se vidimo na koncertu! Jer dobre ljude istina ne vređa i Srbin na Srbina ne sme nikada više da ide. Stop mržnji, je*ali vas kriminalci koji vas plaćaju.
 
Podsetimo, JK se više puta medijski obračunavala i sa predsednikom RS Miloradom Dodikom.
 
FOTO: PROFIMEDIA

(Kurir)