ASFALT STIGAO U GORNjU LjELjENČU - ASFALT NAM ZNAČI VIŠE OD ŽIVOTA :: Semberija INFO ::

 

ASFALT STIGAO U GORNjU LjELjENČU - ASFALT NAM ZNAČI VIŠE OD ŽIVOTA


Foto: Semberija info
Mještani Gornje Ljeljenče imaju danas puno razloga za radost. Danas je u ovom semberskom selu asfaltirano oko 1.140 metara seoskog puta.

 Radnici preduzeća “Galaks niskogradnja” asfaltiraju put koji mještanima ovog semberskog sela znači izuzetno puno. Nemanja Veljančić, šef gradilišta, kaže da je investicija koštala oko 150.000 KM, te da će već u popodnevnim satima asfaltirani put biti pušten u saobraćaj.

Ljubiša Perić, mještanin Gornje Ljeljenče kaže da je rođen i odrastao u ovom selu.“ Ovo smo čekali dvadeset i više godina. Asfalt nama znači više od života. Nemamo riječi kojima možemo opisati radost. Ovdje sam rođen i ovdje sam odrastao. Zahvaljujem svima onima koji su  nam pomogli da dobijemo asfalt u Gornjoj Ljeljenči. Mi, mještani, učestvovali smo u realizaciji ove investicije sa trideset odsto sredstava. Neki među nama nisu učestvovali u ovoj akciji, treba i to da se zna. Zbog nas starijih, ali i zbog djece naše, zbog putnika namjernika koje ćemo uvijek rado ugostiti u našem selu, sretni smo što smo konačno dobili asfaltni put. Ostalo je da se asfaltira još jedna dionica ovog puta, dužine identične ovoj koju smo danas asfaltirali. To će čekati neka bolja vremena i novu priliku. Ovom dionicom, koja se danas asfaltira, obuhvaćeno je oko devedeset odsto domaćinstava Gornje Ljeljenče. Djeca će lakše putovati do škole, mi ćemo lakše putovati do posla. Neće biti prašine. Moram istaći i to da je gradonačelnik Ljubiša Petrović imao razumijevanja za ovaj naš problem. Njegov tim ljudi iz Gradske uprave, koji se bave ovim poslovima,  maksimalno je  bio uključen u realizaciju ove investicije. Svima njima se zahvaljujemo na podršci i pomoći koju su nam pružili”, kaže Ljubiša Perić, mještanin Gornje Ljeljenče, neizmjerno srećan što je u njegovom selu konačno izgrađen asfaltni put.(Semberija Info)