PRIJEM ZA MLADOG KARATISTU :: Semberija INFO ::

 

PRIJEM ZA MLADOG KARATISTU


Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić organizovao je prijem za mladog karatistu Luku Vukovića, člana KK „Panteri“, koji je početkom jula u Umagu, na takmičenju Svjetske karate lige i Svjetskog kampa mladih, osvojio bronzanu medalju u kategoriji preko 84 kilograma.
 
- Za još jedan uspijeh našeg Luke, a time i kluba „Panteri“, pored truda i velikog zalaganja svih nas, zaslužna je i podrška koju imamo od Gradske uprave. Cilj nam je da nastavimo sa ostvarivanjem dobrih rezultata kako bismo i u narednom periodu predstavljali Bijeljinu u naboljem svjetlu - istako je Siniša Zarić, trener u karate klubu„Panteri“, koji je ovom prilikom gradonačelniku Mićiću uručio zahvalnicu za dosadašnju podršku klubu.
On je posdjetio i da je Luka Vuković jedini senior iz Republike Srpske koji nastupa za reprezentaciju BiH.
 
- Nakon osvojenog trećeg mjesta na Mediteranskom prvenstvu u karateu, koje je u aprilu održano u Antaliji, gdje je nastupao pojedinačno, u konkurenciji mlađih seniora, na Balkanskom prvenstvu u Čačku Luka je ostvario prvi seniorski rezultat, i ponio titulu vicešampiona u teškoj kategoriji - dodao je Zarić.
 
Čestitajući Luki postignuti uspjeh gradonačelnik Mićić uručio mu je priznanje za ostvarene rezultate.
 
- Rezulati naših sportista potvrda su da Bijeljina živi u duhu sporta, a zvanična potvrda za to nam je stigla 10. jula od Evropske federacije prestonica i gradova sporta iz Brisela, kada je odlučeno da naš grad bude jedan od evropskih gradova sporta za 2020. godinu - istakao je Mićić.