TERITORIJALNA VATROGASNA JEDINICA BIJELjINA: DONIRANO VATROGASNO VOZILO :: Semberija INFO ::

 

TERITORIJALNA VATROGASNA JEDINICA BIJELjINA: DONIRANO VATROGASNO VOZILO


Teritorijalna vatrogasna jedinica Bijeljina – Odjeljenje u Janji, dobila je vrijednu donaciju, vatrogasno vozilo koje je stiglo iz Njemačke, izjavio je gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić, prilikom posjete odjeljenju Teritorijalne vatrogasne jedinice u Janji, zahvalivši se tom prilikom u ime Gradske uprave na ovoj donaciji.
„Porodica Kabaretović je nabavila ovo vatrogasno vozilo, vrijedno oko 30.000 KM. Gradska uprava je uplatila oko 7.000 KM za troškove PDV-a. Zahvaljujem se na donaciji, uz želju da nam bude potrebno što manje intervencija na gašenjima požara. Ipak, važno je imati ovakva vozila koja se mogu iskoristiti u slučaju intervencija na gašenju požara“, izjavio je gradonačelnik Mićić.

Omer Kabaretović, penzioner, koji je dugo radio u Frankfurtu,  kaže da je ovo dar od srca, od strane njega i njegove porodice, mještanima rodne Janje i okolnih naselja.

„Odlučio sam da sa svojom porodicom izdvojim neophodna sredstva za nabavku vatrogasnog vozila, uz želju da se ono što manje koristi“, kratko je rekao Omer Kabaretović.

Mile Spasojević, starješina Teritorijalne vatrogasne jeidnice Bijeljina kaže da je porodica Kabaretović dobro prepoznala šta su potrebe naselja Janja i ovog odjeljenja Teritorijalne vatrogasne jednice Bijeljina.

(Semberija info)