Etno selo "Stanišići": Zbog čestih isključenja struje trpimo ogromne gubitke :: Semberija INFO ::

 

Etno selo "Stanišići": Zbog čestih isključenja struje trpimo ogromne gubitke


Uprava Etno sela "Stanišići", razočarana je zbog čestih prekida u napajanju električnom energijom koja se u poslenja dva mjeseca dešavaju u ovom turističkom kompleksu, jer je to, kako navode, dovelo do narušavanja kvaliteta njihovih usluga.

"Ovom prilikom želimo da upoznamo javnost da je Etno selo "Stanišići" u protekla dva mjeseca izloženo učestalim prekidima isporuke električne energije. Kao privredni subjekt koji svoje obaveze redovno izmiruje, smatramo da ne zaslužujemo da imamo ovakav "tretman" od strane "Elektro Bijeljina", navodi se u saopštenju.

Iz Etno sela navode da njihova firma u protekla dva mjeseca trpi ogromne gubitke zbog čestih i nenajavljenih prekida u isporuci električne energije.

"Zbog problema sa strujom našim gostima i posjetiocima nismo u mogućnosti pružiti željeni kvalitet usluga, što utiče na reputaciju kako same firme, tako i Grada, jer s pravom tvrdimo da smo najbolji ambasadori kako Bijeljine, tako i naše Republike" ističu u upravi ovog turističkog kompleksa.

"Ovim putem pozivamo "Elektro Bijeljinu", kao i sve nadlažne, da posle većeg broja apela sa na naše strane, počnu da rade svoj posao, a našim gostima i posjetiocima upućujemo još jednom najdublje izvinjenje", kažu u Etno selu "Stanišići".

Bijeljina danas