BIJELjINA: OBILjEŽENA KRSNA SLAVA SDS-A – PETROVDAN :: Semberija INFO ::

 

BIJELjINA: OBILjEŽENA KRSNA SLAVA SDS-A – PETROVDAN


Lomljenjem slavskog kolača u prostorijama SDS-a u Bijeljini i polaganjem cvijeća ispred centralnog spomenika poginulim borcima na gradskom trgu, obilježena je Krsna slava Srpske demokratske stranke – Petrovdan.

Čestitajući članstvu SDS-a Petrovdan,  predsjednik SDS-a u Bijeljini, gradonačelnik Mićo Mićić zahvalio se gostima, narodnim poslanicima, funkcionerima u Savjetu ministara BiH i svima nima koji su osnovali SDS i prepoznali potrebu da neko treba da štiti interese srpskog naroda u BiH.

„Želim ovom prilikom da se zahvalim ljudima koji su formirali i stvorili jednu veliku političku stranku, počevši od Milana Novakovića, prvog predsjednika i svim drugim predsjednicima SDS-a koji su uspjeli održati veliku stranku u Bijeljini i na prostorima RS. Ovom prilikom im se od srca zahvaljujem. Zahvaljujem se i gostima koji su došli na slavu SDS-a i uveličali naše slavlje. Želim se ovom prilikom zahvaliti i mladim ljudima koji su došli ovdje danas da sa nama proslave slavu, jer su oni budućnost SDS-a. Oni su prepoznali da naša stranka želi da radi s narodom  i za narod, da štiti interese našeg naroda, ali i da poštuje interese drugih naroda, odnosno da u miru, slozi i veselju živimo na ovim prostorima. Zato želim da još dugi niz godina slavimo Svetog Petra i Pavla na dostojanstven i normalan način, da nam oni budu zaštitinici u narednom periodu“, istakao je tom prilikom Mićo Mićić.



Odgovarajući na novinarska pitanja o poziciji Gradskog odbora SDS-a u aktuelnom političkom trenutku i o rezultatima koje je do sada postizao na izborima, Mićić je izjavio da je bijeljinski odbor najveći i najjači, sa najvećim brojem članova, glasača i narodnih poslanika.

 „Nadam se da će i drugi gradski odbori, kao što je Prijedor i Banjaluka, nakon izbora rukovodstva SDS-a, jer smo izabrali najiskusnijeg čovjeka na čelo SDS-a, Mirka Šarovića, imati dovoljno snage i mudrosti, zajedno sa njim na čelu, da se ujedine svi gradski odbori i svi oni koji žele dobro SDS-u. Mislim da se može napraviti dobar rezultat u narednom periodu, odnosno da se mogu ojačati opštinski i mjesni odbori u svim opštinama i gradovima“.

Mićić je izjavio da vjeruje da će prvi čovjek SDS-a, Mirko Šarović, imajući u vidu njegovo ogromno političko iskustvo, mudrost i snagu, ujediniti SDS, što je jedini put i način da se vrati snaga i političko preimućstvo. Želimo da zajedno sa našim narodom u narednom periodu stvorimo puno bolje uslove za život“, istakao je Mićo Mićić, predsjednik Gradskog odbora SDS-a i gradonačelnik grada Bijeljina.

Semberija info