TRADICIONALNI KOTLIĆ U GORNjEM DRAGALjEVCU :: Semberija INFO ::

 

TRADICIONALNI KOTLIĆ U GORNjEM DRAGALjEVCU


Tradicionalna manifestacija „Kotlić kod točka“  održaće se u subotu, 13. jula,  u Gornjem Dragaljevcu, a pod pokroviteljstvom Skupštine grada i predsjednika Skupštine Slaviše Markovića.  

Najavljeno je učešće 30 ekipa, među kojima Gradske uprave, KPZ Bijeljina, „Komunalca“, ZDP „Elektro-Bijeljine“, jedna ekipa iz Celja, dok su ostalo uglavnom ekipe iz lokalne zajednice, u kojima će biti dosta naših ljudi iz dijaspore. Prema riječima predsjednika Mjesne zajednice Gornji Dragaljevac Miroslava Kulića, organizatori očekuju posjetu velikog broja Semberaca na ovu već tradicionalnu manifestaciju. „Subotu ćemo dočekati spremno.

​Smatram da je iz godine u godinu organizacija ovemanifestacije sce bolja. Pozivamo sugrađane da dođu u što većem broju. Očekujemo dobar provod, bićemo dobri domaćini. Svi su dobrodošli, a parking je obezbijeđen za sve goste“, istakao je Kulić. On je izrazio očekivanje da će vremenske prilike u subotu biti stabilne i da neće padati kiša. Prema planu, učesnici će se okupljati do 16.00 časova, nakon čega počinje takmičenje. U 20.00 časova predviđeno je ocjenjivanje, a zatim dodjela nagrada. Organizatori manifestacije „Kotlić kod točka“ su Mjesna zajednica Gornji Dragaljevac i Fudbalski klub „Proleter GD“ Gornji Dragaljevac.

Semberija info