USKORO ZLATNI KOTLIĆ SEMBERIJE! :: Semberija INFO ::

 

USKORO ZLATNI KOTLIĆ SEMBERIJE!


Turistička organizacija Grada Bijeljina završava posljednje pripreme za održavanje manifestacije „Zlatni kotlić Semberije“. I ove godine Banja Dvorovi će 20. avgusta otvoriti svoje kapije za sve ljubitelje dobrog druženja i kvalitetnog zalogaja.

Prema riječima organizatora prijave za 21. po redu „Zlatni kotlić Semberije“ već pristižu iz velikog broja mjesta Republike Srpske i Srbije. Najveći broj dosadašnjih prijava podnijele su ekipe koje su već imale priliku osjetiti čari takmičenja u bijeljinskoj banji.

Turistička organizacija Grada Bijeljina u prethodnom je periodu intenzivno radila na promovisanju turističkih potencijala Bijeljine, uključujući i „Zlatni kotlić Semberije“ pa očekuju i određen broj ekipa iz regiona koje će po prvi put učestvovati na takmičenju za najbolji kotlić Semberije.


Primarni cilj ove turističke manifestacije je promocija ribolovnog turizma u Semberiji uz promociju zdravstveno-turističkih potencijala Banje Dvorovi. 

Podsjećanja radi, prošle godine na ovoj turističkoj manifestaciji učestvovalo je više od 70 ekipa, a najboljima je proglašena ekipa „Banatski kulinari“ iz Kikinde. Drugo mjesto je osvojila ekipa „Čardačine“, a treće ekipa „Semberija“.


Semberija info - I. Gutić