SEZONU MATURSKIH VEČERI U BIJELjINI NAKON DVOGODIŠNjE PAUZE, VEČERAS OTVORILI UČENICI ZAVŠNIH RAZREDA TEHNIČKE ŠKOLE „MIHAJLO PUPIN.“ :: Semberija INFO ::

 

SEZONU MATURSKIH VEČERI U BIJELjINI NAKON DVOGODIŠNjE PAUZE, VEČERAS OTVORILI UČENICI ZAVŠNIH RAZREDA TEHNIČKE ŠKOLE „MIHAJLO PUPIN.“


Foto: Semberija info
Proslava je počela tradicionalnim okupljanjem na gradskom trgu i fotografisanjem za uspomenu sa porodicom i školskim drugovima .Svečano obučeni mladići i djevojke, krenuli su zatim u svečanom defileu glavnim gradskim ulicama do hotela “Drina”, gde je organizovana maturska zabava.

Direktor ove škole Milenko Maksimović, kaže da maturu slave 290 učenika iz 11 odjeljenja.



 - Ovo je jedna sjajna generacija sa veoma velikim brojem talentovanih učenika, koji su tokom školovanja pokazali sjajno znanje, kako na regionalnim , tako i na republičkim takmičenjima“, istakao je Maksimović i dodao da ove godine imaju dva učenika generacije.



-Učenik generacije četvrtog stepena je Nikola Jolović, a učenik generacije trećeg stepena je Stefan Šušljik“,rekao je Maksimović.

Matursko veče ne predstavlja samo kraj jednog perioda školovanja, za sve ove devojke i mladiće, ono predstavlja i kraj jednog od najlepših druženja koja se pamte čitavog života.



--Za sve nas ovo je jedno zaista posebno veče koje ćemo zauvijek pamtiti, kao i prijateljstva koja smo sklopili tokom školovanja. Radujem se novom periodu svog života ali mi ujedno teško pada rastanak od mojih drugova, jer ipak smo mi četiri godine proveli skupa, zajedno se družili, zajedno smijali i dijelili neke posebne trenutke”,rekao je Srđan Savić, maturant Tehničke škole „Mihajlo Pupin.“

(Semberija info)