POKRET ZA BIJELjINU OBILjEŽIO KRSNU SLAVU :: Semberija INFO ::

 

POKRET ZA BIJELjINU OBILjEŽIO KRSNU SLAVU


Uz prisustvo velikog broja zvanica, Pokret za Bijeljinu obilježio je danas krsnu slavu stranke, Svetog Vasilija Ostroškog Čudotvorca.

Nakon obreda lomljenja slavskog kolača, predsjednik ove političke partije Milenko Mitrović ,naglasio je da ova stranka, za četiri godine od kako je osnovana, broji veliki broj članova, te da su za prilično kratko vrijeme, uspjeli da naprave ozbiljnu stranačku infrastrukturu.

-Pokret za Bijeljinu je ispunio svoje ciljeve, mi smo postali parlamentarna stranka u Bijeljini, prešli smo cenzus, imamo predstavnika u gradskom parlamentu, dio smo skupštinske većine, živimo i trajemo već četiri godine. Učvrstili smo svoju stranačku infrastrukturu i trenutno brojimo oko 1500 članova. Sigurni smo da će Pokret za Bijeljinu imati dugotrajnu i blistavu budućnost, da će uvijek biti bitan faktor na ovim prostorima. I ako je naša stranka lokalnog karaktera,smatramo da u ovim teškim trenucima za Republiku Srpsku, moramo učestvovati i na narednim parlamentarnim izborima, da budemo uz one snage koje će štiti RS i gajiti bliske, bratske odnose sa Srbijom, tako da će Pokret za Bijeljinu ,u ovoj godini biti značajan faktor, koji će dati svoj doprinos da te snage opstanu i pobijede na ovim narednim izborima”, poručio je ovom prilikom Mitrović.



Kum slave Miroslav Milovanović, zahvalio se na dugogodišnjem kumstvu, naglasivši da je ličnu podršku Pokretu, dao još od samom njegovog osnivanja.

-To jeste lokalna partija, koja djeluje u lokalnim okvirima Semberije i Bijeljine ali oni su prije svega dobri ljudi i mi imamo iskrenu saradnju”,naglasio je Milovanović.

Semberija info