Kajaci plove Semberijom :: Semberija INFO ::

 

Kajaci plove Semberijom


Članovi Udruženja građana “Kajak Kanu Rafting Semberija“ Bijeljina,  nedavno su organizovali trening na rijeci Drini, a na oduševljenje velikog  broja kupača i prolaznika, koji su oduševljeno gledali kajakaše i njihovo umijeće koje zahtijeva ovaj sport. Predsjednik Udruženja Velemir Zekić kaže da trenutno posjeduju 10 plovila, sigurnosnu i spasilačku opremu, kao i kajakaški dom koji je u fazi useljenja na obali rijeke Save u selu Brodac.



-Osnovali smo Udruženje sa ciljem obezbjeđivanja uslova za razvoj sportova na vodi, promociju sportova na vodi, zaštitu životne sredine, promociju naših rijeka i turističkog potencijala. U narednom periodu organizovaćemo javne treninge i osnovne obuke vožnjom kajaka”, kaže Zekić.

Prema njegovim riječima, za postizanje dosadašnjih rezultata, posebno su zahvalni članovima udruženja koji su uložili ogromnu energiju, slobodno vrijeme, materijalna i druga sredstva, a za podršku su zahvalni i Gradskoj upravi, kao i prijateljima udruženja koji podržavaju i pomažu njihov rad.

SemberijaINFO/O.Stjepanović