MIĆIĆ: ZATRAŽIĆEMO IZVINjENjE OD TRBIĆA ZBOG OSPORAVANjA ZLOČINA NAD VOJNICIMA JNA :: Semberija INFO ::

 

MIĆIĆ: ZATRAŽIĆEMO IZVINjENjE OD TRBIĆA ZBOG OSPORAVANjA ZLOČINA NAD VOJNICIMA JNA


Pisanje odbornika SDA u bijeljinskoj Skupštini grada Jusufa Trbića kojim osporava zločin počinjen u Tuzlanskoj koloni 1992. godini, kao i sve što on radi u posljednje vrijeme ne doprinosi pomirenju i stabilnosti grada, izjavio je Srni gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić.
 
Mićić je naveo da je odbornik SDA Jusuf Trbić nekoliko puta opominjan na sjednici Skupštine grada zbog svojih istupa.
 
Na pitanje Srne da li će SDS raskinuti koaliciju sa SDA u gradskom parlamentu zbog ovakvih istupa odbornika te stranke, Mićić je rekao da će na Supštini grada biti zatraženo da se on izvini.
 
"On /Trbić/ krivi istinu o dešavanjima i u Bijeljini i u Republici Srpskoj, a i on i ja smo bili u to vrijeme u ovom gradu. Nikoga nismo protjerivali, niti tjerali", kaže Mićić.
 
Gradonačelnik Bijeljini iznio je i niz neosnovanih optužbi na račun Srne tvrdeći da je Srna, kako kaže, izmislila njegovu izjavu da će se sastati sa bivšim predsjednikom Hrvatske Stjepanom Mesićem, iako je prije dva dana u Centru za kulturu "Semberija", u podnevnim časovima, na pitanje novinara Srne da li Mesić dolazi u Bijeljinu i da li će se sastati sa njim i privrednicima grada, rekao da se on sastaje sa Mesićem, a da nema informaciju o sastanku sa privrednicima.
 
Srna