JEDAN VOZAČ LIŠEN SLOBODE, POTRAGA ZA DRUGIM :: Semberija INFO ::

 

JEDAN VOZAČ LIŠEN SLOBODE, POTRAGA ZA DRUGIM


Policijska stanica za bezbjednost saobraćaja Bijeljina, sinoć, 26. oko 20.45 časova, zaprimila je prijavu da je u Bijeljini u Ulici Kulina Bana došlo do saobraćajne nezgode. Izlaskom na lice mjesta policijski službenici došli su do saznanja da je došlo do dvije saobraćajne nezgode u toj ulici, u razmaku od par minuta.
 
U prvoj saobraćajnoj nezgodi učestvovalo je dijete (2007) koje je bilo u svojstvu pješaka koji je smrtno stradao  i  NN vozilo i vozač, koji se udaljio sa lica mjesta.
 
U drugoj saobraćajnoj nezgodi  NN vozilo ostvaruje kontakt sa povrijeđenim djetetom  i njegovim roditeljima koji su mu na kolovozu ukazivali pomoć i udaljava se sa lica mjesta. Otac djeteta E.H. zadobio je teške tjelesne povrede, kao i majka A.B, koji su, nakon ukazane ljekarske pomoći, pušteni na kućno liječenje.
 
Oko 23 časa policijski službenici Policijske uprave  Bijeljina  slobode su lišili lice P.D. zbog osnovane sumnje da je najvjerovatnije učestvovao u drugoj  saobraćajnoj nezgodi.
 
Policijski službenici Policijske uprave Bijeljina pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina intezivno rade na rasvjetljavanju i dokumentovanju navedenih saobraćajnih nezgoda'', precizirano je u saopštenju za javnost koje je dostavljeno iz Policijske uprave Bijeljina.