Poziv na volontersku akciju: Posadi svoj hlad :: Semberija INFO ::

 

Poziv na volontersku akciju: Posadi svoj hlad


Zahvaljujući inicijativi koja je pokrenuta na društvenim mrežama i odazivom velikog broja naših sugrađana, Grad Bijeljina se pridružio akciji ,,Posadi svoj hlad", koju realizuje u saradnji sa Nevladinom organizacijom ,,Zeleni razvojni centar”.
 
Pozivamo vas da zajedno sa svojim porodicama i prijateljima zasadite svoj hlad!
 
Kako? Prijava je vrlo jednostavna, dovoljno je da popunite aplikacioni obrazac klikom na link: https://forms.gle/GgHduN65QZvme47L9, izaberete ponuđenu lokaciju i satnicu i već ste volonter u ozelenjavanju našeg grada.
 
Početak akcije sadnje bijelog jasena je zakazan za 9. april u 12 časova, na lokaciji EKO DEP Bijeljina, a nastavlja se na istoj lokaciji 10. aprila. Treći dan sadnje je zakazan za 12. april od 12 časova na lokaciji Industrijsko-poslovna zona 2.
 
Sadnice su obezbijeđene uz pomoć društveno- odgovornih kompanija koje žele da ozelene mjesta gdje živimo i kojima je bitno zdravlje građana.

Na sadnicama se nalaze vezice za upisivanje datuma sadnje i ko je sadio, kao i uputstvo za sadnju. Nakon zasađene sadnice na predviđenoj lokaciji možete da dobijete još jednu sadnicu i da je zasadite u dvorištu ili drugoj lokaciji.
 
Radujemo se zajedničkom druženju sa ciljem kreiranja zdravijeg okruženja'', poručuju organizatori.