SAOPŠTENjE ZA JAVNOST AD KOMUNALAC BIJELjINA: Vjerujemo da će Skupština akcionara biti održana sutra :: Semberija INFO ::

 

SAOPŠTENjE ZA JAVNOST AD KOMUNALAC BIJELjINA: Vjerujemo da će Skupština akcionara biti održana sutra


Vanredna sjednica Skupštine akcionara AD ,,Komunalac'' Bijeljina, koja je trebalo da se održi danas, 5. aprila, sa početkom u 11 časova, u cilju usvajanja neophodnih planova za nesmetano poslovanje nije održana, navedeno je u saopštenju za javnost koje je dostavljeno iz AD ,,Komunalac''.

- Imajući u vidu da je sjednica zakazana na zahtjev gradonačelnika Ljubiše Petrovića, predstavnika većinskog kapitala, te da se on, nakon uredno dostavljenog poziva, nije pojavio, dovodimo u pitanje stvarni odnos gradonačelnika prema ovako bitnoj ustanovi, te njega kao predstavnika građana. Napominjemo da je zahtjev za održavanje Skupštine uredno poslat i dostavljen 22. marta 2021.godine, te da ni u jednom momentu nismo obaviješteni iz Kabineta gradonačelnika da neće doći i da se tek nakon telefonskog poziva iz AD „Komunalac“ saznalo da on ne namjerava doći, ne možemo, a da se ne zapitamo kakve su njegove namjere, kao i namjere njegovih bliskih saradnika. S obzirom na postojanje ponovljenog termina, a on je planiran za sutra, 6. aprila 2021.godine, sa početkom u 11 časova, iskreno se nadamo da će u ovom slučaju preovladati odgovornost, istrajnost i poslovnost kakva se očekuje od jednog predstavnika svih građana Bijeljine'', navedeno je u saopštenju za javnost AD „Komunalac“ , koje je potpisao v.d.direktora Diko Cvjetinović.