Čestitka Gradonačelnika Bijeljine povodom Međunarodnog dana žena :: Semberija INFO ::

 

Čestitka Gradonačelnika Bijeljine povodom Međunarodnog dana žena


Povodom Međunarodnog dana žena, gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović je uputio prazničnu čestitku u kojoj se ističe:
 
Poštovane sugrađanke,

Osmi dan marta je posvećen vama, kako bismo vam se kao društvo i pojedinci zahvalili za vaš rad, ljubav i sve što tokom cijele godine činite i tako doprinosite humanosti i uspjehu, prije svega, naših porodica, ali i svakog drugog dijela društva u kojem ste aktivne.

Cilj svima nama treba da bude Grad u kojem su žene i muškarci ravnopravni i, u najvećoj mogućoj mjeri, mogu da ostvare svoje potencijale i ambicije, kako bi cijelo društvo bilo naprednije i ekonomski razvijenije.

U takvom društvu se poštuju specifičnosti svakog građanina, ali to poštovanje neće doći niti će se održavati samo od sebe. Zato pozivam sugrađanke da se za svoj bolji položaj bore svakodnevno, dokazujući da mogu biti ne samo ravnopravne, nego često i jači pol, a muškarce da ih podrže u tim nastojanjima. Tako ćemo svakog dana, a ne samo 8. marta, pokazati da cijenimo svoje majke, supruge, bake, sestre, kćerke, unuke, koleginice, prijateljice i druge žene s kojima živimo i radimo.

Zato, svim Bijeljinkama želim srećan Dan žena uz poruku: ovo je i vaš Grad, jer ga činite ljepšim i uspješnijim!
 
GRADONAČELNIK
​Ljubiša Petrović