INFRASTRUKTURNI RADOVI ODVIJAJU SE NESMETANO :: Semberija INFO ::

 

INFRASTRUKTURNI RADOVI ODVIJAJU SE NESMETANO


Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović obišao je gradilište u Gornjem Kojčinovcu, gdje je u toku asfaltiranje dvije dionice nekategorisanog puta u zaseoku Lug, ukupne dužine 461 metar.
 
Petrović je, nakon razgovora sa radnicima, istakao da povoljni vremenski uslovi pogoduju izvođenju radova i da će putna komunikacija na ovoj dionici biti završena do početka proljećne sjetve.
 
- Riječ je o asfaltiranju dionice duge 350 metara, za šta je izdvojeno 38.400 konvertibilnih maraka, pri čemu je Grad obezbijedio 70 odsto sredstava, a ostatak mještani. U toku je i asfaltiranje još jedne dionice na istom putu, u Obrenovićima, u dužini od 111 metara, vrijednosti 10.900 KM, pri čemu je Grad takođe učestvovao sa 70 odsto sredstava – pojasnio je Petrović.
 


Gradonačelnik je najavio da će, uprkos privremenom finansiranju i skidanju sa dnevnog reda Skupštine Grada važnih tačaka koje se tiču komunalne infrastrukture, nastaviti da sa Gradskom upravom obezbjeđuje uslove za nesmetan razvoj Bijeljine i Semberije.
 
Izvođač radova je preduzeće „Bijeljina put“.