UJEDINjENA SRPSKA GO BIJELjINA: DVOSTRUKA IGRA GRADONAČELNIKA LjUBIŠE PETROVIĆA? :: Semberija INFO ::

 

UJEDINjENA SRPSKA GO BIJELjINA: DVOSTRUKA IGRA GRADONAČELNIKA LjUBIŠE PETROVIĆA?


Foto: Bijeljina Danas
Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović od početka svog mandata povlači kontradiktorne poteze, na šta je javnost donekle i navikla.

Naime , danas je pompezno objavljena vijest da je gradonačelnik podnio krivičnu prijavu protiv direktora Centra za socijalni rad Milorada Sofrenića.

Međutim , javnosti je manje poznato da je gradonačelnik tokom jučerašnjeg dana (23.02.) uputio poziv na odvojen sastanak o saradnji i budućem djelovanju stranci SDS Semberija, gdje je jedan od funkcionera upravo Sofrenić.

Zašto gradonačelnik poziva na razgovore i želi saradnju sa strankom protiv čijih funkcionera podnosi krivične prijave?

Čini se da mladi gradonačelnik podnošenjem krivičnih prijava samo „maže oči" narodu, dok, u stvari, s druge strane, nastavlja sa pokušajima da odbornike Koalicije „Dogovor za Bijeljinu" privuče na svoju stranu u neuspješnim pokušajima prikupljanja skupštinske većine.

Po svemu sudeći, gradonačelnik krivične prijave koristi kao sredstvo upozorenja i prijetnje protiv onih koji ne pristaju na saradnju s njim jer, da zaista misli na narod i građane, krenuo bi iz svog dvorišta i od svojih saradnika, među kojima su mnogi do juče činili vlast.

(Bijeljina Danas)