PRONAĐENI MARIHUANA I PIŠTOLj :: Semberija INFO ::

 

PRONAĐENI MARIHUANA I PIŠTOLj


Policijski službenici Policijske uprave Bijeljina na osnovu naredbi Osnovnog suda u Bijeljini, a u cilju pronalaska predmeta koji se odnose na krivična djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga izvršili su pretresanje prostorija i vozila koje koriste lica M.T. iz Tuzle i N.S. iz Bijeljine.
 
Prilikom pretresanja pronađeno je i privremeno oduzeto oko 354 grama zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na oponu drogu marihuanu, digitalna vaga, te pištolj sa pripadajućim okvirom i municijom
 
Policijski službenici lišili su slobode lica M.T. i N.S. O svemu je obaviješten postupajući tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini. U toku je rad na dokumentovanju krivičnih  djela ,,Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga'' i ,,Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija''.
 
Navedene aktivnosti su rezultat kontinuiranih mjera i radnji koje policijski službenici Policijske uprave Bijeljina preuzimaju u cilju sprečavanja i suzbijanja krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga,'' potvrdili su iz policije.