Milan Todorović predsjednik Organizacije mladih DNS-a :: Semberija INFO ::

 

Milan Todorović predsjednik Organizacije mladih DNS-a


фото: Инфо Бијељина
Milan Todorović izabran je danas za predsjednika Organizacije mladih Demokratskog narodnog saveza (DNS) Bijeljina.

Na Izbornoj skupštini izabran je i Gradski odbor mladih DNS-a od 25 članova.
 
Todorović je rekao da će nastojati da mladi budu jedan od nosilaca političkih aktivnosti DNS-a u Bijeljini. "Nastojaćemo da izađemo u susret svim našim sugrađanima, te da u skladu sa mogućnostima riješimo sve probleme koje imaju", rekao je Todorović novinarima.
 
On je apelovao na mlade da se uključe u političko djelovanje jer se, kako smatra, samo tako mogu "uhvatiti u koštac" sa mnogobrojnim problemima i da ih zajednički rješavaju.
 
"Omladina je najveći i najsnažniji resurs koji ima Republika Srpska i zato će naš prioritet u radu biti da mladi ostanu u Srpskoj", rekao je Todorović.
 
Predsjednik Povjereništva DNS-a Bijeljina Diko Cvjetinović rekao je novinarima da će Organizacija mladih imati punu podršku u radu od Gradskog odbora Bijeljina i Predsjedništva stranke.
 
"DNS je i preopoznatljiv po tome da je uvijek davao šansu, podršku i priliku mladima", rekao je Cvjetinović.
 
Cvjetinović, koji je i predsjednik Regionalnog odbora DNS-a Bijeljina i član Predsjedništva stranke na nivou Republike Srpske, da su u toku unutarstranački izbori i da je današnja Izborna skupština Organizacije mladih pokazala da će, i pored određenih problema, DNS i dalje postojati te biti jači i brojniji.

Info Bijeljina