Gradski odbor SNSD-a Bijeljina: Dva nezakonita postupka Ljubiše Petrovića za 24 časa :: Semberija INFO ::

 

Gradski odbor SNSD-a Bijeljina: Dva nezakonita postupka Ljubiše Petrovića za 24 časa


BIJELjINA - Gradski odbor SNSD-a Bijeljina saopštio je da se suzdržao od reakcije nakon upada Ljubiše Petrovića na sjednicu Nadzornog odbora AD “Komunalac” Bijeljina, iako je to što je uradio krajnje neprimjereno i nezakonito, ali da nije prošlo ni 24 časa, a Petrović je napravio i drugi prekršaj tako što je bez saglasnosti i konsultacije sa izabranim odbornicima SNSD-a od CIK-a BiH preuzeo sertifikate svih novoizabranih odbornika u Skupštini Grada Bijeljina.

 “Suzdržali smo se od reakcije poštujući činjenicu da je na prethodnim izborima Petrović izabran za gradonačelnika Bijeljine. Međutim, nije prošlo ni 24 časa, a Ljubiša Petrović pravi već drugi prekršaj tako što odlazi u Sarajevo u Centralnu izbornu komisiju, nezakonito, bez saglasnosti i bez konsultacije sa izabranim odbornicima SNSD-a, a koliko smo informisani i ostalim odbornicima koji čine skupštinsku većinu te preuzima, osim svog sertifikata, i sertifikate svih novoizabranih odbornika u Skupštini Grada Bijeljina”, navodi se u saopštenju.

Bijeljinski SNSD u saopštenju podsjeća Ljubišu Petrovića da su mu tokom predizborne kampanje bila “puna usta” zakonitosti i odgovornosti za lične postupke.

“Ono što je uradio juče i danas se krši sa principima i zakonitosti i odgovornosti i mi to najoštrije osuđujemo”, navodi se u saopštenju Gradskog odbora SNSD Bijeljina.

​Srna / Glas Srpske