OK RADNIK ODRŽAO REDOVNU PRES KONFERENCIJU :: Semberija INFO ::

 

OK RADNIK ODRŽAO REDOVNU PRES KONFERENCIJU


Odbojkaški klub "Radnik" iz Bijeljine je održao redovnu pres konferenciju na kojoj je uprava kluba predstavila rezultate rada u netom završenoj polusezoni svih kategorija bijeljinskih odbojkaša. 

Najpoznatije lice OK "Radnik", trener Vladimir Milićević je izrazio zadovoljstvo postignutim rezultatima prvog, seniorskog tima OK "Radnik" koji je u devet mečeva polusezone zabilježio isto toliko pobjeda.

-Okosnicu OK "Radnik" čine momci iz našeg grada, što smo postigli ulaganjem mnogo pažnje, truda i rada u našoj školi odbojke i promociji mladih odbojkaša koji u njoj bruse svoj talenat. Naš primarni cilj do kraja ove sezone je povratak u Premijer ligu BiH. Veliku pomoć na tom putu će nam pružiti iskusni internacionalac, Anđelko Ćuk, koji je veliko pojačanje za OK "Radnik", istakao je Milićević.

Da se u OK "Radnik" ozbiljno radi sa svim uzrastima svjedoči i rezultat mlađih kategorija ovog kluba. Naime, pioniri, kadeti i juniori OK "Radnik" su završili proteklu sezonu kao vicešampioni omladinskih liga RS u kojima su nastupali.
 
Predsjednik Upravnog odbora OK "Radnik", Darko Manojlović je istakao da je OK "Radnik" ostvarenim rezultatima i dobro organizovanim radom u klubu pokazao da mu je mjesto u Premijer ligi BiH.

-U narednom periodu ćemo potpisati sporazum o saradnji sa OK "Vojvodina" putem kojeg ćemo primarno obezbijediti transfer stručnog znanja novosadskih trenera u naš odbojkaški klub. Ovaj sporazum sa odbojkaškim velikanom će otvoriti nebrojene mogućnosti razvoja odbojke u Bijeljini", naglasio je Manojlović.
 
Semberija info