POZORIŠTANCE MASLAČAK UVODI MALIŠANE U NOVOGODIŠNjU MAGIJU :: Semberija INFO ::

 

POZORIŠTANCE MASLAČAK UVODI MALIŠANE U NOVOGODIŠNjU MAGIJU


Približavaju se novogodišnji praznici, ali ove godine  pandemija korona virusa zaustavila je prazničnu euforiju. Nema praznične atmosfere na koju smo navikli, ali zato su u Pozorištancu Maslačak čvrsto odlučili da učine sve kako bi bijeljinski mališani osjetili novogodišnju magiju.

 
U skladu s propisanim mjerama zaštite od širenja korona virusa, osmislili su izvođenje novogodišnjeg repertoara, te pozivaju sugrađane da rezervišu na vrijeme svoje ulaznice za predstave, paketiće ili fotografisanjem sa Deda Mrazom.

 
Na Maloj sceni, koja se nalazi  u Račanskoj ulici na broju 95 a, glumci Pozorištanca Maslačak izvešće predstavu ,,Deda Mraz i patuljci“. To je zapravo jedan simpatičan skeč o dva patuljka i Deda Mrazu koji se odvija u interakciji sa djecom, a po završetku predstave djeca će dobiti paketiće i fotografisaće se sa Deda Mrazom.
 
Ovu novogodišnju magiju mališani mogu doživjeti u subotu, 26. decembra i u nedelju, 27. decembra, a termini održavanja predstave su 12, 16 i 18 časova. Broj telefona Male scene na koji se mogu dobiti sve potrebne informacije i izvršiti rezervacija ulaznica  je o65 484- 700.
 
Oni koji se odluče za predstave ,,Patrolne šape“, ,,Miki i Mini“ i ,,Čarobni orman“, novogodišnju magiju će osjetiti na Velikoj sceni u Centru za kulturu, a rezervacija ulaznica je na telefon broj 055 204-202.
 
Na Velikoj sceni će u subotu, 26. decembra, sa početkom u 12 časova, mališani moći da pogledaju omiljene im ,,Patrolne šape“, dok su u nedelju, 27. decembra, na repertoaru dvije predstave: ,,Miki i Mini“ u 12 časova, a ,,Čarobni orman“ u 18 časova.

Semberija info