MARKO VLAČIĆ ODBORNIK UJEDINjENE SRPSKE: OPRAVDAĆU POVJERENjE GRAĐANA :: Semberija INFO ::

 

MARKO VLAČIĆ ODBORNIK UJEDINjENE SRPSKE: OPRAVDAĆU POVJERENjE GRAĐANA


Do prije dvije godine nije bio član ni jedne političke partije, a potom je postao član Ujedinjene Srpske. Bio je kandidat za odbornika za ovogodišnje lokalne izbore i sa osvojenih 685 glasova, interese građana zastupaće u Skupštini grada Bijeljina.

-Ponosan sam što smo kao mlada ekipa zadobili povjerenje naših sugrađana i ovo je jedna od prilika da se zahvalim na ukazanom povjerenju. Iako smo mlada ekipa, to ne znači da nismo odgovorni i ozbiljni. Naprotiv. Sve što radimo, to činimo ozbiljno i odgovorno, a to su pokazali i rezultati lokalnih izbora. Moram istaći da prije nisam bio politički angažovan i da sam se predsjednikom GO US Milanom Trninićem angažovao da na političkom nebu u Bijeljini, napravimo jednu novu i mladu političku. Timskim radom svih nas, uspjeli smo, a rezultat su dva odbornička mandata. Kao odbornik Ujedinjene Srpske trudiću se da opravdam povjerenje birača i da predano radim na dobrobit građana i Grada Bijeljine“, rekao je Vlačić. On je naglasio da Ujedinjena Srpska ima iskrenu želju da doprinese boljem životu građana, da mladi ostaju u svom gradu i Republici Srpskoj.

-Ozbiljno ćemo se posvetiti daljem radu i daćemo maksimalan doprinos za razvoj grada i stvaranje uslova za kvalitetan život svih građana“, poručio je Vlačić.

Semberija info