SVETOSAVSKI PAKETIĆI ZA DJECU OPŠTINE  RANILUG NA KIM :: Semberija INFO ::

 

SVETOSAVSKI PAKETIĆI ZA DJECU OPŠTINE  RANILUG NA KIM


Udruženje Kraljevina Srbija pokreće akciju spremanja Svetosavskih paketića djeci iz opštine Ranilug na Kosovu i Metohiji. 
 
-Želja nam je da na veliki praznik Svetog Save obradujemo sve mališane uzrasta do četvrtog razreda osnovne škole iz ove opštine. Akciju ćemo voditi pod nazivom ,,Jedan paketić za jedan dečiji osmeh''. Pored članova i prijatelja Udruženja Kraljevina Srbija pozivamo i ostale ljude dobre volje da se uključe u akciju i da svojim prilogom pomognu pripremu paketića za mališane iz ove srpske enklave u Kosovskom pomoravlju. Ideja nam je da dio sredstava prikupimo u novcu kako bi baš u opštini Ranilug u prodavnicama koje drže Srbi kupili slatkiše i time ujedno i njima pomogli, a da ostali dio donacije koji bi se sastojao od igračaka i garderobe prikupimo u odborima Udruženja Kraljevina Srbija u čitavoj zemlji'', preciziraju iz ovog udruženja.

-Igračke i garderobu možete donijeti u vama najbliži odbor Udruženja Kraljevina Srbija. Spisak možete naći na našem sajtu www.kraljevinasrbija.rs ili možete kontaktirati naše predstavnike u gradovima.

U Bijeljini možete pozvati Branislava na broj telefona +38765563113'', naglašava Branislav Tomić, predsjednik Udruženja Kraljevina Srbija, Gradski odbor Bijeljina.

Semberija info