TURISTIČKI VAUČERI JOŠ UVIJEK MOGU BITI ISKORIŠTENI :: Semberija INFO ::

 

TURISTIČKI VAUČERI JOŠ UVIJEK MOGU BITI ISKORIŠTENI


Turistička agencija „Happy Travel“ podsjeća građane Bijeljine i Semberije da je do 31.12.2020. godine produžen rok za korištenje prava na poklon turistički vaučer u iznosu od 100 KM.
 
„Svi punoljetni građani Republike Srpske dobili su pravo na poklon turistički vaučer u vrijednosti od 100 KM koji se uz produženje roka korištenja može iskoristiti do kraja 2020. godine. Zašto biste propustili priliku da provedete prijatan vikend na nekom lijepom mjestu u Republici Srpskoj?“, pitaju se u ovoj renomiranoj bijeljinskoj putničkoj agenciji.
 
Vaučer u vrijednosti od 100 KM možete iskoristiti prilikom rezervacije smještaja u Republici Srpskoj za bar dvije noći. Takođe, možete iskoristiti i dva vaučera za dvije osobe ako rezervišete smještaj za bar 3 noćenja. Možete rezervisati smještaj za vikend na Jahorini, u Trebinju, Banji Vrućici, Termama Ozren ili jednostavno izaberite neki od 45 hotela sa sajta HAPPY TRAVEL-a (www.happytravelbn.com).
 
"Ono što možete izabrati je da li želite ići sopstvenim prevozom ili želite da Vam mi organizujemo sve - prevoz, smještaj, pratioca grupe i kompletan vikend program. Apliciranje za turistički vaučer za Vas će uraditi naši agenti prodaje. Dođite u agenciju sa ličnom kartom, a sve ostalo je naša briga. Ne morate se opterećavati administracijom, obrascima, prijavama... Mi ćemo sve uraditi. Cijena aranžama će se odmah umanjiti za vrijednost vaučera od 100 KM", poručuju iz agencije.
 
Iskoristite nikad povoljnije cijene za vikend pakete! Uz minimalne doplate, možete provesti sjajan vikend. Svakako, najtraženija je ponuda vikend na Jahorini uz doplatu od 30 KM. Da li možete zamisliti bolje proveden vikend od planinskih šetnji, vožnje žičarom, bob stazom, a sve u hotelu Bistrica sa bazenom i svim pratećim sadržajima.


Semberija  info