BEZ VODE NEMA ŽIVOTA :: Semberija INFO ::

 

BEZ VODE NEMA ŽIVOTA


U susret obilježavanja Svjetskog dana hrane, sutra, 16. oktobra, A.D. „Vodovod i kanalizacija“ Bijeljina će, u sklopu projekta „Voda je život“, naglasiti i ovim putem da je voda sveprisutna u našoj svakodnevici i jedan od osnovnih sastojaka u svakom domaćinstvu.

-Dovoljno je samo da otvorimo ventil na slavini i ona je tu: za pranje, tuširanje, pripremu jela, zalivanje itd. Teško je zamisliti i jedan dan bez vode – bez hrane!

 Iz tog razloga, na zanimljiv i poučan način u Gradskom parku, sa početkom od 10 časova, želimo da našim najmlađim sugrađanima približimo značaj vode – hrane u njihovom svakodnevnom životu. Prilikom realizacije ovog događaja služićemo se alatima poput kreativnog razmišljanja, dijeliti edukativne slikovnice (brošure) i flašice vode, te, uz animatore, učiniti i podstaknuti na razmišljanje o značaju vode i hrane, i, uopšte, naše životne sredine i zdravog načina života'', najavila je Ivana Stanišić, izvršni direktor Tehničkog sektora za oblast vodosnabdijavanja u A.D. ,,Vodovod i kanalizacija''.

Semberija info