RADIJATORI U BIJELjINI TOPLI OD 14. OKTOBRA :: Semberija INFO ::

 

RADIJATORI U BIJELjINI TOPLI OD 14. OKTOBRA


Sezona grijanja u Bijeljini počela je 13. oktobra toplom probom, a od 14. oktobra, Toplana radi u punom kapacitetu. Prema riječima direktora Toplane Mladena Krasavca, cijena grijanja nije mijenjana, uprkos poskupljenju energenata.

-Blagovremeno smo izvršili redovni remont u kotlovnici, obezbijedili smo dovoljne količine uglja za početak sezone i za sada sve fukcioniše kako treba“, rekao je Krasavac. On je podsjetio da toplotnu energiju isporučuju za 1. 200 korisnika i izrazio očekivanje da će svi korisnici biti zadovoljni i ove grijne sezone, jer u proteklih tri godine, nije bilo zastoja u isporuci toplotne energije.

-Naši korisnici isporuku toplotne energije plaćaju tokom šest mjeseci grijne sezone, mada imaju mogućnost da to čine tokom cijele godine, dakle svih 12 mjeseci. Naša potraživanja za prethodnu grijnu sezonu iznose oko 160. 000 KM i apelujem na korisnike da to izmire, kako bi sve funkcionisalo kako to svi očekujemo“, rekao je Krasavac.

Podsjećamo da je cijena grijanja za domaćinstva 2, 75 KM sa uračutim PDV-om, a za pravna lica, takođe sa PDV-om, 5,88 KM.

Semberija info