SUTRA NOVE ,,SEMBERSKE NOVINE'' :: Semberija INFO ::

 

SUTRA NOVE ,,SEMBERSKE NOVINE''


Povodom velikog jubileja, 40 godina postojanja, ,,Semberske novine" će se, sutra, u petak 16. oktobra, pojaviti u potpuno novom, redizajniranom izdanju, na gotovo dvostruko više stranica, sa mnogo više rubrika, životnih tema, toplih priča, zapisa iz mjesnih zajednica... Nove ,,Semberske'' će biti i u novom modernijem izdanju.
 
Četrdeset godina stariji, a inovativniji i sadržajniji list, veliki je iskorak za Redakciju. Trudićemo se, kao i do sada, da profesionalno, prvenstveno zbog Vas, vjernih čitalaca, a i struke, na stranicama novih ,,Semberskih'' bude za svakog po nešto - od najmlađih, do najstarijih.
 
,,Semberske novine", kao najstarije glasilo u regionu, i dalje će zadržati notu svojevrsnog hroničara vremena.
 
Iako nove ,,Semberske" donose novi koncept i nove sadržaje iz Bijeljine, Ugljevika, Lopara i Brčkog i ubuduće za Vas smo i na internet platfomi, portalu semberija.info, kao vaše digitalne novine i pratilac na svakom mjestu.
 
 Do Vas, kao i do sad, ,,Semberske’’ mogu doći i direktnom dostavom na kućnu adresu ili adresu firme.
Naglašavamo, zbog početka predizbone kampanje i interesovanja političkih subjekata za predstavljanje u novinama, ,,Semberske'' će sutra, u petak, biti pred Vama dragi čitaoci, a ne kako je uobičajeno i kako će biti i u narednom periodu četvrtkom.

  U ime Redakcije, hvala Vam na razumijevanju.

Semberija info