GO SNSD BIJELjINA: SPREMNI ZA LOKALNE IZBORE :: Semberija INFO ::

 

GO SNSD BIJELjINA: SPREMNI ZA LOKALNE IZBORE


SNSD kao najveća politička organizacija spremno dočekuje predstojeće lokalne izbore i u uvjerenju da će pobijediti lista kandidata za odbornike i zajednički kandidat za gradonačelnika Mićo Mićić, rečeno je na konferenciji za novinare. Šef izbornog štaba GO SNSD Bijeljina Mladen Milić naglasio je da u kampanju ulaze sa više 2. 000 aktivista, koji iza sebe imaju više izbornih ciklusa, ojačani mladim snagama.

-Aktivisti su raspoređeni u 14 rejona i 170 mjesnih izornih štabova, a još veću snagu sa nekoliko stotina aktivista žena i mladih, jasno je da spremno ulazimo u političku borbu za što bolji izborni rezultat“, rekao je Milić. Šef izbornog štaba mladih SNSD-a Dušan Milošević naglasio je da su mladi izuzetno motivisani i spremni za predstojeće izbore, sa posebni akcentom na mlade na listi.

-Mladi socijaldemokrati su izuzetno brojni i veoma popularni među omladinom u našem gradu. Tokom mjeseca septembra svoje redove smo ojačali sa  više od 100 novih članova,  a u međuvremenu smo svoje redove obogatili sa još 70 mladih“, rekao je Milošević. Danijela Đukin, član Predsjedništva GO SNSD naglasila je da su žene okosnica stranke, žene koje ruše tabue i predrasude.

-Radimo sa puno energije i žene SNSD-a se pitaju i odlučuju, stručne su, odlučne, uticajne, jačaju pozciju žena u svim segmentima društva, ali i u izbornim ciklusima“, rekla je Đukinova koja je obraćanje novinarima završila citirajući Margaret Tačer „Ako želite da se u politici neštokaže, pitajte muškarca. Ako želite da se nešto napravi, pitajte ženu“. Predsjednik GO SNSD i poslanik u NSRS Nedeljko Ćorić, naglasio je da je politika ozbiljan posao i da se u SNSD ozbiljno shvataju zadaci i obaveze.

-Od svih aktera kampanje očekujemo fer i korektnu kampanju, a SNSD će, kao i do sada, biti posvećen običnom čovjeku i traženjem boljih rješenja od onih koja danas imamo“, rekao je Ćorić. On je naglasio da je uvjeren u odličan izborni rezultat ove stranke i da će Bijeljina nakon 15. novebra, biti lokalna zajednica koja će biti konkurent drugim opštinama i gradovima, i grad koji će stanovištvu pružati bolji život svih građana.

Semberija info