GRADONAČELNIK MIĆIĆ OSUDIO VANDALSKI ČIN RAZBIJANjA PROZORA NA DžAMIJI :: Semberija INFO ::

 

GRADONAČELNIK MIĆIĆ OSUDIO VANDALSKI ČIN RAZBIJANjA PROZORA NA DžAMIJI


Poštovani građani Grada Bijeljina,

Sinoć se, posle dužeg vremena, u našem Gradu dogodio napad na vjerski objekat – razbijeni su prozori na Atik džamiji u centru Bijeljine.

Pored najoštrije osude ovog čina, upućujem pitanje svim sugrađanima: da li želimo da živimo u lokalnoj zajednici u kojoj zajedno radimo i trudimo se da život svima bude bolji ili želimo neprijateljstvo, nepovjerenje i nestabilnost, koji nikom dobra donijeli nisu?

Čvrsto vjerujem da su svi građani, uz nekoliko izuzetaka među kojima su i počinioci sinoćnjeg napada, svjesni da u našoj ravnici ima mjesta za sve koji je vole i da nema potrebe za napadima ni na koga, pa ni na vjerske objekte. Imamo društvo u kojem jedni druge poštujemo i ne dozvolimo da neodgovorni pojedinci pokvare sve ono što godinama strpljivo gradimo, za dobro svakog stanovnika Semberije, bez obzira kako se zove i kako se obraća Bogu.

Zato molim sve sugrađane da se suzdrže od provokacija i da se okrenemo budućnosti Semberije, kako zbog sadašnjih generacija, tako i zbog generacija koje će nas naslijediti.
 
GRADONAČELNIK
Mićo Mićić